Hollywood flimset in Heemskerk

Algemeen
Peter Beentjes van Districtb (links) en Sabrina de Bruin, Flower Artist.
Peter Beentjes van Districtb (links) en Sabrina de Bruin, Flower Artist. (Foto: Districtb)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - De Timmerwerf in Heemskerk is omgetoverd tot een Hollywood filmset. In het atelier van Flower Artist Sabrina de Bruin is een commercial opgenomen voor de lancering van haar nieuwe website.

De commercial is ontwikkeld en geproduceerd door filmproductie studio Districtb, een creatief bolwerk van Peter Beentjes uit Beverwijk. Zijn bedrijf is ontstaan tijdens de lockdown in 2020.
“We leven in een veranderende en luidruchtige wereld. We zullen niet veel kansen krijgen om mensen veel over ons te laten herinneren. Daarom geloof ik dat er voor ieder merk een podium bestaat en maak ik het mijn doel om emoties los te maken’’, aldus Peter Beentjes.

Videocontent

Been vervolgt: ‘’Ik produceer videocontent voor reclame en film voor mensen en merken. Ik help je vanaf het uitwerken van een creatief concept tot de eindproductie.’’

Emotie

Benieuwd naar de commercial? Houd de website van flowerartist.nl en districtb.nl in de gaten. Wil jij met jouw merk de emotie van je doelgroep raken? Neem dan contact op met Peter Beentjes en bel zijn telefoonnummer: 0624733767 of mail: peter@districtb.nl of kijk voor meer informatie op districtb.nl

Afbeelding