Wandelen met mantelzorgers in de regio

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - MaatjeZ organiseert de eerste van een serie wandelingen voor mantelzorgers uit Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest.

De meeste mantelzorgers zijn vooral gericht op het zorgen voor een ander. MaatjeZ weet dat dit veel van mantelzorgers kan vragen en daardoor organiseren we deze eerste van een serie wandelingen. . De eerste wandeling is op donderdag 17 juni.

Het doel is dat de mantelzorger even los is van alle dagelijkse beslommeringen en zorgtaken, door er even op uit te gaan en zo tijd voor zichzelf te hebben. Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen te delen. MaatjeZ stelt een afwisselend programma samen. Ook kunnen we iemand uitnodigen die tijdens het wandelen van de route voor afwisseling zorgt. Heeft u daar zelf ideeën over, dan horen we dat natuurlijk graag!
We wandelen ongeveer een uurtje en na afloop krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Natuurlijk nemen wij de Corona maatregelen in acht.

Wanneer: donderdag 17 juni; aanvang: 10.15 uur; locatie: Westerhoutpark Beverwijk.

Aanmelden: U kunt zich voor maandag 14 juni aanmelden bij info@maatjez.nl;
Wilt u meer informatie dan kunt terecht bij Hanna Blankevoort; 06-12270504 of Linda Crezee; 06-22632869 of www.Maatjez.nl