Gouden Dagen: ‘Landelijk maar met een lokaal karakter’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Mevrouw Koper had in coronatijd deelgenomen aan een prijsvraag van ‘Gouden Dagen’ Heemskerk. Hiermee won zij een lunch bij Villa Westend in Velserbroek. Donderdag 17 juni vertrok zij met een medebewoonster en een vrijwilligster om haar gewonnen prijs te ontvangen. Vanwege het mooie weer konden ze heerlijk buiten lunchen.

Goed doel voor ouderen in Heemskerk en Beverwijk

Mevrouw Koper, gek van ijs, wilde graag nog een ijsje toe. Een kopje koffie werd getrakteerd door het restaurant. “We hebben een geweldig leuke middag gehad, het was heel gezellig”, aldus de dames.

Naarmate men ouder wordt, wordt men ook minder mobiel. En hoewel men dan nog niet thuis wil blijven zitten, wordt het organiseren van een uitstapje toch steeds moeilijker. ‘Gouden Dagen’ wil dat ouderen op stap kunnen gaan, hun wensen kunnen verwezenlijken en samen met anderen leuke uitstapjes kunnen ondernemen.

‘Gouden Dagen’ is een landelijke stichting, maar heeft een lokaal karakter. Alle ouderen, woonachtig in Heemskerk en Beverwijk, kunnen hun wens in één van de wensbomen van ‘Gouden Dagen’ ophangen. Deze wensbomen staan op verschillende locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk en Beverwijk.

Door het vervullen van wensen wil ‘Gouden Dagen’ ouderen een dag geven waar ze niet alleen naar uit kunnen kijken maar waar ze ook lang op terug kunnen kijken. Bovendien hopen ze hiermee een stukje eenzaamheid weg te nemen onder deze doelgroep.

Ook u kunt uw wens ophangen in één van de wensbomen. Wat wilt u graag (nog) een keer doen, waar wilt u graag (nog) een keer naar toe of wilt u iemand (nog) een keer ontmoeten?

Vul de wenskaart in die bij de wensboom hangt en wie weet wordt binnenkort uw wens vervuld. U kunt ook contact opnemen met Jolanda van Dam via tel.nr. 088-9957250 of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl.

Gouden Dagen Beverwijk is op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het u leuk om de wensen te helpen vervullen, neemt u dan contact op met Jolanda van Dam via eerder genoemd mailadres.