Rondvaart door de havens van IJmuiden

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Om ouderen een leuke dag te bezorgen, ze even uit de sleur van alle dag te halen, heeft Gouden Dagen op de locaties van ViVa! Zorggroep wensbomen geplaatst. Alle ouderen woonachtig in Heemskerk en Beverwijk mogen hier hun wens in hangen.

Heemskerkse ziet wens in vervulling gaan

Mevrouw Rendering uit Heemskerk wilde graag mee met een rondvaart door de havens van IJmuiden. Op 20 juli ging haar wens in vervulling. Om 13.45 uur ging ze aan boord van de rondvaartboot. Ze voeren langs het Forteiland, TataSteel, de sluizen en de pieren. Na afloop heeft mevrouw nog heerlijk genoten van een visje. Zelfs het weer werkte mee. Mevrouw Rendering kan terugkijken op een fantastische dag.

Heeft u een wens? Wat wilt u graag doen, waar wilt u graag een keer naar toe? Op de locaties Westerheem, Heemswijk, Meerstate, Waterrijck, Sint Agnes en op het Maltezerplein (gezondheidscentrum) in Heemskerk en de locaties Lommerlust, Huis ter Wijck en Elsanta in Beverwijk staan wensbomen. U kunt uw wens daarin ophangen. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om een locatie te bezoeken, kunt u ook altijd contact opnemen met Jolanda van Dam via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl of via telefoonnummer: 06-22913188 / 088-9957253.

Afbeelding