Heemskerkse Kortebaanbonnen: hoofdprijs valt in Beverwijk

Algemeen
Het echtpaar Jansen krijgt de hoofdprijs uit handen van secretaris Hans Nelissen (m.) van de harddraverijvereniging.
Het echtpaar Jansen krijgt de hoofdprijs uit handen van secretaris Hans Nelissen (m.) van de harddraverijvereniging. ((Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Het Beverwijkse echtpaar Jansen vond het ontzettend jammer dat hun geliefde Heemskerkse harddraverij dit jaar weer niet door kon gaan, maar kan nu toch een feestje bouwen. De Jansens wonnen de eerste prijs in de loterij die de Harddraverijvereniging Heemskerk voor haar leden organiseerde, omdat de kortebaan voor het tweede jaar op rij niet door kon gaan. Secretaris Hans Nelissen van de vereniging kwam langs met € 250 aan Kortebaanbonnen, te besteden bij 25 Heemskerkse restaurants en winkeliers.

De zes hoofdprijswinnaars kregen, naast bedragen van € 250 tot € 75, bovendien een prachtige fles Premier Cru Champagne van Jean Aubry & Fils. De overige 24 winnaars kunnen ieder € 50 besteden bij hun favoriete adressen in Heemskerk. 

De prijzen werden bepaald bij notariële trekking. Naast de hoofdprijs zijn nóg vier prijzen in Beverwijk gevallen, één in Uitgeest en één in Alkmaar. De familie Jansen woont gelukkig op steenworp afstand van de grens met Heemskerk en zegt de bonnen met veel plezier bij de hen vertrouwde adressen in het dorp te gaan verzilveren.

De lijst met winnaars is gepubliceerd op harddraverijheemskerk.nl.