Boerenland Wandeling in Heemskerk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Toen men afgelopen jaar allemaal thuis zaten tijdens de lockdown is er gelukkig ook iets moois gebeurd in Nederland. Er is een wandelkoorts uitgebroken en dit heeft ook de Heemskerkse IJsclub Kees Jongert bereikt. Hierom wordt er de eerste echte Boerenland Wandeltocht op zondag 24 oktober georganiseerd.

‘’We beginnen en eindigen bij ons clubhuis op Adelaertlaan 5 en de tocht is ongeveer 11 kilometer lang. We wandelen over paden en weggetjes waar je normaal gesproken niet kunt komen, dus een unieke, prachtige route door de polder langs onder andere Busch en Dam en over het privé terrein van twee melkveehouderijen. Stevige schoenen zijn aan te bevelen hoewel we over verharde wegen wandelen’’, aldus de organisatie.

Inschrijving en vertrek is op 24 oktober mogelijk van 10.00 – 12.00 uur en de kosten bedragen 4 euro. Omdat Covid-19 nog steeds niet geheel is verdwenen is voorinschrijving ook mogelijk op vrijdag- en zaterdagavond 22 en 23 oktober van 18.00 uur – 21.00 uur op Mina Krusemanpark 72.

Na afloop is er de mogelijkheid in het clubhuis een afsluitend drankje te drinken en na te praten. ‘’Hierbij houden wij ons aan de regels die door de overheid gesteld zijn m.b.t. de Corona check, wilt u daar a.u.b. rekening mee houden’’, aldus de organisatie.