Willeke Alberti en Velderhof verrassen mensen

Algemeen
Willeke Alberti.
Willeke Alberti. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - De komende maanden gaat Willeke Alberti samen met Velderhof senioren, vrijwilligers en mensen met een beperking verrassen met een bezoekje aan huis. Dit maakt de Willeke Alberti Foundation mogelijk in samenwerking met Velderhof. 

Donderdag 27 januari zal Willeke Alberti 4 mensen thuis gaan verrassen in de provincie Noord-Holland. 

De eerste stop is in Heemskerk. Willeke verrast daar een 80-jarige man die lijdt aan de ziekte van Parkinson. Hij is opgegeven door zijn dochter. 

Van november 2021 t/m het voorjaar van 2022 zal Willeke mensen thuis gaan opzoeken. Aan de hand van ingezonden persoonlijke verhalen, worden mensen geselecteerd die een momentje verdienen met Willeke. De warmte die zij meebrengt tijdens deze feestelijke aangelegenheid zal als een familiebezoek zijn. Tot slot overhandigt Willeke een Velderhof stoel op maat. 

Na de zomer van 2021 hebben Willeke Alberti en Velderhof, van de welbekende stoelen, elkaar weten te vinden. Samen willen zij hun krachten bundelen en zich sterk maken om het alleen zijn tegen te gaan, waarbij optredens in zorg- en verpleeginstellingen nog maar het begin zijn van een intensieve samenwerking. 

Velderhof: “Het aanschaffen van een fijne stoel of relaxbank zou een ontspannen feestje moeten zijn. Eigenlijk precies zoals de stoel of bank hoort te zitten. Samen met Willeke Alberti willen we deze mensen optimaal comfort bieden, maar ook een fijn en betrouwbaar gevoel geven.” 

Willeke Alberti Foundation 

De Willeke Alberti Foundation is opgericht door Willeke Alberti en is ontstaan vanuit het groeiend besef dat steeds meer ouderen en zwakkeren in onze maatschappij buiten de samenleving komen te staan. Door hun leeftijd of beperking komen deze mensen vaak in een verzorgingsinstelling terecht, waardoor een onvrijwillig isolement kan volgen. Willeke wil dit met haar Foundation graag voorkomen.

‘’Senioren, mensen met een beperking, begeleiders en vrijwilligers in de zorg kunnen juist nu onze aandacht en respect goed gebruiken.’’

Willeke Alberti Oproep

Heb jij een bijzonder verhaal die je met Willeke wilt delen en gun je iemand een Velderhof Stoel? Deel je verhaal via https://willekealberti-foundation.nl/inschrijvingdonatie-stoel/ en misschien staat Willeke straks bij je op de stoep met een op maat gemaakte Velderhof stoel.