Valentijnvolleybaltoernooi Kennemer College

HEEMSKERK / BEVERWIJK - De vijftiende editie van het Valentijn Volleybaltoernooi was met ruim 270 deelnemers weer een succes.

Het is inmiddels traditie dat de leerlingen en docenten samen spelen en met hun team een originele outfit bedenken. De leerlingen van het Kennemer College (havo-atheneum-gymnasium) wisten de jury te verrassen met hun creatieve en originele kleding.

Originaliteitsprijs

Team (vertaald van het Russisch naar het Latijns, omdat het krantenopmaakprogramma de Russische letters niet accepteert) ''Raboce-krest'janskaja Krasnaja armijas' won 's middags de originaliteitsprijs, dit Russische legerteam bleef het hele toernooi in hun rol. Team 'De wet van Lenz(en)' met Gerard Lensen won 's avonds de originaliteitsprijs.

Deze jongens probeerden met hun Schotse kilts een magnetisch effect te creëren op het andere geslacht.

Sportiviteit

De teams die sportief het beste presteerden, waren team 'Spice girls' (Isa Groen, Yente Maat, Özge Yuksel, Naomi Zoetelief, Adriana Damen en docent LO Jaap Teeuwen) en team 'Puntje puntje puntje' (Lisa de Best, Mandy de Boer, André Rodrigues Carranca, Rafael Cruzeta Pelegrino, Miguel Iglesias Torres en docent LO Peter Geldof).

Betrokkenheid

De organiserende docenten Lichamelijke Opvoeding, Jaap Teeuwen en Jaap Maks, waren zeer tevreden:

"Docenten en leerlingen spelen samen in een team. Iedereen is daarin gelijk. De goede sfeer die we onderling hebben, is kenmerkend voor onze school. Mooi om te zien hoe betrokken zowel leerlingen als docenten zijn."

Meer berichten