Kamerkoor Endora.
Kamerkoor Endora. (Foto: Aangeleverd)

Kamerkoor Endora in dorpskerk

HEEMSKERK - Kamerkoor Endora geeft op zondag 31 maart een concert in de dorpskerk in Heemskerk. Aanvang is 15.00 uur. Het koor zingt onder leiding van dirigente Elizaveta Agrafenina werken van componisten uit Scandinavië zoals Sibelius en Peterson-Berger, Elgar en Gustav Holst uit Engeland, Henri Mancini uit Amerika en de hedendaagse componist Damien Kehoe uit Ierland.

Elizaveta Agrafenina is sinds december 2018 de dirigente van kamerkoor Endora. Zij is een Noors-Russische sopraan en studeert momenteel haar Master Klassiek Zang aan het conservatorium in Amsterdam. Als koordirigent weet zij het koor op een heel erg plezierige manier te leiden en te inspireren.

Harpiste Jenny van Tol verleent regelmatig solistische medewerking aan concerten, evenementen en kerkdiensten. Tijdens dit concert verzorgt zij een drietal intermezzi.

Aanvang 15.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de koorleden, en kunnen ook gereserveerd worden via endora@live.nl. Entree €10,00 in voorverkoop of bij reservering via endora@live.nl. Kaarten aan de zaal kosten €12,00. Graag contant betalen, er is geen pin.

Meer berichten