Irma Warns kampioene op vloer van Nederland Zij staat op de hoogste trede.
Irma Warns kampioene op vloer van Nederland Zij staat op de hoogste trede. ((Foto: Aangeleverd))

Irma Warns turnkampioene

HEEMSKERK - Afgelopen weekend kwamen de turnsters van TOSS Heemskerk in actie tijdens het NK in Duiven. Zaterdag turnden Seline Zwanikken en Irma Warns, senioren tweede divisie, hun meerkamp finale. Beiden begonnen deze wedstrijd super sterk op vloer.

Op sprong werden mooie tshukahara's gesprongen en ook op brug werden er super goede oefeningen geturnd. Op balk hebben de meiden helaas wat punten laten liggen. Maar zij kunnen terug kijken op een mooie wedstrijd. Irma eindigde als 25e en Seline als 31e van Nederland.

Zondag waren de toestelfinales waar de meiden zich tijdens de halve finale voor konden plaatsen. Lilly van Rems, pupillen 2 N2, kwam hier in actie op sprong. Met twee nette sprongen behaalde zij hier een zesde plaats. Daarna was het de beurt aan Irma Warns tijdens haar toestelfinale vloer. Irma overtrof hier alle verwachtingen.

Met een schitterende en foutloze vloeroefening sleept zij op dit toestel het goud in de wacht. Dit betekent Nederlands kampioene vloer en een ticket naar het sportpaleis in Ahoy.

Deze drie meiden kunnen terugkijken op een mooi weekend. Op naar het NK 1e divisie en Ahoy...

Meer berichten