Walking handball ook voor u?
Walking handball ook voor u? ((Foto: Aangeleverd))

Walking handbal bij DSS

HEEMSKERK - Op naar een leven lang handbal voor iedereen. Handbal zonder te rennen en zonder fysiek contact is minder blessuregevoelig. OldStars walking handball is een variant van handbal waarbij niet wordt hardgelopen. Daarnaast wordt er met een zachtere handbal gespeeld op een kleiner veld. Het is daarom uitermate geschikt voor 55-plussers die op een gezonde manier willen bewegen. Ook DSS wil deze activiteit gaan aanbieden.

Handbal is een teamsport en ook bij deze handbalvorm is het sociale contact erg belangrijk. OldStars walking handball is geschikt voor zowel oud-handballers als mensen die nog nooit gehandbald hebben.

Iedereen meedoen

In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+. Het Nationaal Ouderenfonds is landelijk kartrekker van de spelvorm en DSS omarmt dit initiatief.

Kennismaken

Om kennis te maken met OldStars walking handball organiseert DSS een try-out op sportcomplex Assumburg op woensdagochtend 26 juni (10.00-12.00u). Deelname is gratis. Neem sportkleding mee.

Opgeven kan bij Joyce van Tunen via: jvantunen@teamsportservice.nl. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact zoeken met Joyce via 0251-254740.

Meer berichten