Clown Frenky bij Circus Alexander.
Clown Frenky bij Circus Alexander. ((Foto: Aangeleverd))

Hight Tea, gouden wens en Circus Alexander

HEEMSKERK - U kunt zich nog steeds inschrijven voor de high-tea in Akerendam te Beverwijk. 'Gouden Dagen' heeft de unieke mogelijkheid om in de prachtige tuin een high-tea voor ouderen te mogen organiseren. Ook een mini workshop staat op het programma. Bent u 70+, woonachtig in Heemskerk en lijkt het u leuk om mee te gaan, neemt u dan contact op met Jolanda van Dam, tel.: 06-22913188 van ma t/m vrij van 9.00 tot 14.00 uur. Kosten € 12,50. Op 17 juni vertrekken we van de locaties Westerheem, Sint Agnes en Waterrijck en op 19 juni vanaf de locaties Heemswijk en Meerstate. Er is plaats voor maximaal 30 personen per dag.

Mevrouw Kregar heeft op één van de koffiemomenten met Gouden Dagen aangegeven graag te willen wandelen. Haar wens gaat op 26 juni in vervulling. Samen met een vrijwilligster van Gouden Dagen zullen ze eerst naar Meerstate lopen want mevrouw Kregar wil ook graag de circusvoorstelling zien. Daarna wordt de wandeling vervolgd en zullen ze ongetwijfeld onderweg nog wel stoppen voor een kopje koffie met iets lekkers.

Op woensdag 26 juni komt Circus Alexander naar de locatie Meerstate van ViVa! Zorggroep. De dagbehandeling van Meerstate heeft dit evenement georganiseerd en ze hebben Gouden Dagen voor de voorstelling van 13.30 uur 62 zitplaatsen gegeven. Komt u ook lachen om clown Frenky of u verbazen om de act "stoelenbalans"? Verder is er een voetbal jongleur, een doeken-trapezeartiest en nog veel meer. De voorstelling duurt een uur en is speciaal gericht op ouderen. De nostalgische sfeer en de bijzondere mix van circus, theater en muziek, doen herinneringen van vroeger herleven. Wilt u hierbij zijn? Dan kunt u zich opgeven bij Jolanda van Dam, coördinator Gouden Dagen. Tel: 06-22913188. J.vanDam@vivazorggroep.nl.

Meer berichten