Paper Plane twee optredens tijdens de Feestweek van Heemskerk.
Paper Plane twee optredens tijdens de Feestweek van Heemskerk. ((Foto: Kim de Vries))

Paper Plane live tijdens kermis Heemskerk

HEEMSKERK - Traditiegetrouw treedt Paper Plane tweemaal op tijdens de kermis in Heemskerk. Tijdens de wielerronde op zondag 1 september staat de band op het buitenpodium bij Café Cheers en vrijdag 6 september in de Amazon feesttent aan het Nielenplein.

Drukke week voor formatie en crew

Een drukke week voor bandleden en crew van Paper Plane. De Paper Plane Homp Express voert deze week langs de Beemster, Heemskerk, De Kwakel en terug naar Heemskerk. Heemskerk staat bekend als de Homp Capital van Nederland. De plaats waar ooit de Oerhomp plaats vond en waar de band elk jaar met veel plezier terugkeert. Paper Plane staat garant voor een dampende live set die je in hoofd en heupen raakt.

In het feest der herkenning worden bekende en vergeten hits voorzien van een klodder vet en gedoopt in een aanstekelijke recht-toe-recht-aan rocksaus. Een formule waarmee Paper Plane elke tent op z'n kop weet te zetten.

Dertigjarig bestaan

De band viert dit jaar haar 30-jarig bestaan en denkt nog lang niet aan stoppen. Een feesttent, een podium, een vette PA en een groep Hompers met een pilsje in hand of in de lucht doen het al 30 jaar prima volgens de bandleden.

''We barsten nog van de energie en de plannen. Zolang we vanaf het podium vrolijke gezichten en een hossende menigte zien, gaan we door'', aldus Paper Plane.

Zondag 1 september 14.00 uur. Locatie: Buitenpodium Café Cheers, Support-act: Re-Load. Toegang: gratis. Vrijdag 6 september 14.00 uur. Locatie: Amazon Feesttent Nielenplein, Support-act: Fetherlite. Toegang: € 7,50.

Meer berichten