(Foto: Aangeleverd )

55-plussers vissen graag bij HSV Kennemerland

HEEMSKERK - De competitie voor de 55+ leden is ten einde en de resultaten liegen er niet om voor wat betreft het aantal vissen dat er is gevangen. De competitie bestond uit 14 wedstrijden waarvan er zeven als thuiswedstrijd werden gevist en zeven als uitwedstrijd in plaatsen als Uitgeest, Heiloo, Limmen en West Grafdijk. De thuiswedstrijden werden gevist in de Dije langs de Rosamanussingel te Heemskerk en de Breedweer vijver eveneens in Heemskerk.

Tijdens de competitie zijn er in totaal 4291 vissen gevangen en tijdens de koppelwedstrijd zijn er 316 vissen gevangen met 5 koppels. De competitie is gewonnen door Tom Moolevliet, 2e is geworden Toon Colonnello en 3e Gerrit van Weert. De koppelwedstrijd is gewonnen door het koppel André van Pel/Paul Hakkenberg en door Jack Valk/Bert Castricum die beide evenveel vissen wisten te vangen en dat waren er 71. Door loting werd bepaald wie 1 en 2 werden en daaruit kwamen André van Pel en Paul Hakkenberg als 1e te voorschijn. 3e werd het koppel Toon Colonnello/Rob Sprengers.

Na afloop van de koppelwedstrijd een prijsuitreiking met een extra attentie i.v.m. het 40-jarig bestaan van de 55+ groep. De attentie was een mooie balpen met inscriptie "40 jaar vissen voor 55+ HSV Kennemerland".

Vooraf aan de prijsuitreiking een verloting van mooie prijzen, daarna de prijsuitreiking met diverse bekers en andere trofeeën en dat alles onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Meer berichten