(Foto: FixMedia)

38e Tata Steel Marquetteloop voor jong en oud

HEEMSKERK - Het welbekende Heemskerkse hardloopevenement, de 'Tata Steel Marquetteloop' vindt dit jaar op zondag 23 juni 2019 plaats. De inschrijving is reeds geopend. Schrijf je vast in. Dan kun je vast beginnen met trainen en voorinschrijven is een stuk goedkoper dan inschrijven op de dag zelf.

Inschrijving is geopend voor bekendste run in Heemskerk

De Marquetteloop - zoals het evenement in de volksmond heet - wordt dit jaar voor de 38e keer gehouden. Het evenement staat bekend om de sfeer, veel (bekende) toeschouwers langs de weg, en vertederende momenten tijdens de Tata Kids of Steel run. Met recht is de Marquetteloop een Heemskerkse traditie die in ere wordt gehouden.

Lokale ondernemers

In 2019 zijn meer sponsormogelijkheden mogelijk dan eerder. Lokale ondernemers worden hiervoor benaderd. En voor iedere deelnemer adviseren wij met verve: koop je hardloopuitrusting bij de plaatselijke ondernemers. Zo houden we met elkaar het Heemskerkse centrum in stand.

De voorbereidingen in aanloop naar de Marquetteloop zijn in volle gang. Het bestuur heeft er zin in. Voorzitter Richard: "De Tata Steel Marquetteloop is al jaren een begrip in Heemskerk. Ben jij er al klaar voor? Zet 23 juni in je agenda, want dit evenement is van ons allemaal."

Businessteams welkom

Deelname aan de Marquetteloop met je collega's of klanten, is een ervaring die je nog lang bijblijft. Doe mee met een bedrijfsteam (minimaal vier personen) en je wordt met zorg ontvangen, je krijgt na afloop een drankje en een hapje bij de Waterakkers en elk winnend team op de 7, 14 en 21,1 km wordt gehuldigd en krijgt een beker. Hoe dan ook, een VIP-gevoel voor ieder bedrijfsteam dat meeloopt. Stuur een mailtje naar marquetteloop@hotmail.com voor meer informatie.

"Dit evenement is van ons allemaal''

Wil je meedoen? Schrijf je in via www.inschrijven.nl of via de website van atletiekvereniging DEM (www.avdem.nl/wegwedstrijden/marquetteloop).

Deelname is mogelijk voor de 7 km, 14 km of de halve marathon. Kinderen t/m 12 jaar kunnen meedoen met de 1300 meter en t/m 15 jaar met de 3300 meter.

Meer berichten