De Groene Ezel houdt een veiling

Algemeen
Er wordt hoopvol naar de veiling van De Groene Ezel uitgekeken.
Er wordt hoopvol naar de veiling van De Groene Ezel uitgekeken. Foto: Bos Media Services

HEEMSKERK - Op zaterdag 30 maart organiseert Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel wederom haar jaarlijkse veiling onder het motto: 'van de regio voor de regio'. We hebben weer een mooie verzameling te veilen items weten aan te leggen, waaronder enkele antieke pendules, een Vliegende Hollander en diverse porseleinen artikelen.

Opbrengst gaat naar regionale goede doelen

Net als andere jaren gaat de opbrengst ook dit jaar naar regionale goede doelen, voorgedragen door leden van de Groene Ezel. De gelukkige organisaties, die ieder een derde van de opbrengst krijgen, zijn: Waterrijck voor de aanleg van een beleeftuin t.b.v. dementerenden; Gouden Dagen voor de wensboom in Westerheem en Logeerhuis Ons Huis in Heemskerk. Deze organisaties zullen zich deze dag ook in de winkel presenteren.

Op www.degroeneezel.nl vindt u de veilinglijst met vermelding van de minimumprijs, en afbeeldingen van de te veilen items.

Vanaf het genoemde bedrag worden de artikelen bij opbod verkocht.

Kijkdagen voor het publiek op 28 en 29 maart

Donderdag (28 maart) en vrijdag (29 maart) zijn er kijkdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 30 maart is iedereen welkom vanaf 10.00 uur; de veiling start om 11.00 uur. ''Het belooft een gezellige dag te worden a.s. 30 maart en iedereen kan er terecht. U wordt graag in onze kringloopwinkel op de Lijnbaan 12-14 dan verwacht'', aldus de organisatie.