Medaille voor turnster Mihray Seley

vlnr Jada Maij, Mihray Seley, Jade Lenarduzzi en Marijn Snijders.
vlnr Jada Maij, Mihray Seley, Jade Lenarduzzi en Marijn Snijders. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Afgelopen weekend werd er in Amsterdam de districtskampioenschap gehouden voor de N3 en 3e divisie van TOSS Heemskerk. De meiden hebben mooie oefeningen laten zien en goede resultaten behaald. Esmee Smit, Instap N3, ging als een speer op vloer en sprong en haalde twee zeer hoge cijfers. Op balk moest ze helaas een val incasseren, maar alsnog een super 10e plaats behaald.

Bij de pupillen 1 N3 turnde Isabelle Doesburg en hele sterke rekoefening en ook haar balkoefening zag er stabieler uit. Een 16e plaats is een keurig resultaat. Bij de jeugd turnde Mihray Seley een hele goede wedstrijd. Ze werd vierde met in totaal 44.733 punten en kreeg hier een welverdiende medaille voor. In de categorie junioren had Jada Maij wat pech bij haar 2e serie op vloer en ook haar brug ging niet helemaal lekker. Ze eindigde als 30e.

Jade Lenarduzzi turnde een goede wedstrijd en haalde zelfs het tweede cijfer op brug. Ze behaalde een 11e plek. Bij de senioren was het deelnemersveld zeer sterk met maar liefst 50 turnsters in deze categorie. Helaas blesseerde Eva Tuijn tijdens haar afsprong en kon zij de wedstrijd niet afmaken. Marijn Snijders sprong voor het eerst tsukie op de wedstrijd wat een hoge score opleverde.

Ze eindigde op een mooie 12e plaats. Alle meiden hebben dit weekend weer hele knappe prestaties geleverd.

Meer berichten