Mode, mode en nog eens mode.
Mode, mode en nog eens mode. ((Foto: PR))

Fashion Event 2019 in centrum van Heemskerk

HEEMSKERK - Na een succesvolle eerste editie van het Fashion Event in 2018 zal op zaterdag 13 april 2019 wederom een fantastische modeshow worden georganiseerd op het Burgemeester Nielenplein waar de lokale ondernemers van centrum Heemskerk centraal staan.

Een ruime catwalk geeft ruimte aan de tientallen modellen die de bezoekers ongeveer 70 kledingsets showen. Mode voor de kleinste onder ons, mode voor mannen, mode voor vrouwen, sportieve mode, mode voor twintigers, maar ook voor vijftig plussers: de modeshows is net zo gevarieerd als het aanbod van de Heemskerkse winkels.

Grand Finale

De vrolijke, muzikale show van ongeveer 3 kwartier geeft de toeschouwers niet alleen een goede impressie van de nieuwste voorjaar en zomer trends, maar ook van alles wat er op het gebied van fashion te beleven is in het winkelcentrum. Er zullen drie modeshows plaatsvinden op het Burg. Nielenplein: 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Aansluitend aan de laatste modeshow zal de Grande Finale plaatsvinden.

Aanvullende sponsors

De organisatie is blij met de aanvullende sponsors Gomes Mercedes Benz en Van Mossel Peugeot voor dit evenement. Zij zullen bijdragen in de vorm van verschillende auto's die bij de catwalk geplaatst gaan worden om aan het publiek gepresenteerd te worden.

Op deze dag kunnen bezoekers en andere genodigden uiteraard genieten van een hapje of een drankje bij de verschillende horecagelegenheden. Fashion Event 2019 here we come!De organisatie ziet iedereen graag voor een gezellige middag op 13 april in Heemskerk! Kijk voor meer informatie op de website:

www.inheemskerk.nl

Meer berichten