Het optreden van Vita Nova.
Het optreden van Vita Nova. (Foto: Aangeleverd)

'Gouden Dagen' vervult wensen ouderen

HEEMSKERK - De heer Wagner heeft ook een wens. Hij wil graag naar het Zeeaquarium in Bergen. Toevallig organiseert het Uitbureau van Meerstate dit uitstapje op 15 april zodat de heer Wagner zijn wens met meerdere ouderen kan beleven.

Senioren uit Heemskerk in hun sas

Lijkt het u ook leuk om mee te gaan dan kunt u zich hiervoor nog opgeven bij het Uitbureau Meerstate op telefoonnummer: 06-20409016. Kosten: € 30,-.Dit is inclusief entree, vervoer en koffie/thee.

Mevrouw Knaap heeft haar wens in woonzorgcentrum Waterrijck van ViVa! Zorggroep opgehangen. Een bezoek aan de Geitenboerderij in Amsterdam lijkt haar geweldig. Haar wens gaat op 17 april in vervulling. Wat een gezelligheid was het in Sint Agnes 3 april bij het optreden van Vita Nova. Mevrouw Klaassens was aanwezig als VIP van Gouden Dagen. Ze heeft genoten van dit optreden.

Weekend

In het weekend van 13 en 14 april vinden de Landelijke Kom mee naar Buitendagen plaats. Deze dagen zijn door de Stichting Gouden Dagen in het leven geroepen om mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers aan te sporen gezellig met een ouder op stap te gaan.

Vanuit ViVa! Zorggroep doen de locaties Heemswijk en Sint Agnes mee.

Meer berichten