De Neven van Ed.
De Neven van Ed. (Foto: Aangeleverd)

Benefietconcert van de Neven van Ed

HEEMSKERK - Menigeen had zich al verheugd op een optreden van de Neven van Ed op 14 april in Beverwijk. De Neven verheugen zich zelf ook altijd op een optreden. De op die dag geplande show kon niet doorgaan, dus "Hoe nu?" Mede door input van anderen ontstond het idee op dezelfde datum een benefiet optreden te geven voor het KWF kankerfonds.

Voor KWF kankerfonds

Zeer snel werd café Dam in Heemskerk bereid gevonden een en ander te faciliteren. Sterker nog: café Dam werd mede-organisator. De tips van het personeel gaan in de collectebus. Een euro per drankje ook. De Neven van Ed spelen gratis. En zelfs brouwerij Amstel sponsort de middag. De Neven timmeren verder lekker aan de weg en bouwen snel bekenheid en populariteit op in de omgeving en daarbuiten. Zie hun Facebookpagina.

Rock-covers

De aantrekkelijke rock-covers van de band kenmerken zich door de strakke ritme-sectie van Ruud op drums en Claudio op bas, die de basis leggen voor de solisten. Nick en Ton op gitaar, naamgever Ed bluesharp en percussie en Jeffrey zang en keyboard. Iedereen krijgt lekker de ruimte zijn ding te doen. De muziek is van Acdc t/m Zztop. Deep purple, Stones, Pink Floyd, Brood, Earring, etc Rock en blues covers en een enkele ballad. Een ieder is uitgenodigd te komen genieten van de muziek in het gezellige café, en direct het goede doel te steunen.

Café Dam, Maerten van Heemskerckstraat 12 te Heemskerk. Aanvang 15.30 uur, entree gratis, een vrijwillige bijdrage voor het KWF wordt uiteraard op prijs gesteld.

Meer berichten