Paasactiviteiten op Europaplein

Partnerbijdrage
Kinderen kunnen een kuiken laten aanbrengen op het gezicht op 20 april op het Europaplein.
Kinderen kunnen een kuiken laten aanbrengen op het gezicht op 20 april op het Europaplein. Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK- Het Europaplein is in de ban van Pasen. Op zaterdag 20 april kan iedereen daarvan genieten in het bekende winkelcentrum in Heemskerk, want er zijn verschillende Paasactiviteiten. Kinderen kunnen dan zich gratis laten schminken door een van de dames van "de SCHMINKKOFFER". Er liggen bij diverse winkels op het Europaplein Paaskleurplaten voor de liefhebbers. Iedereen die een kleurplaat mooi ingekleurd inlevert bij Toman Optiek op het Europaplein mag een presentje uitzoeken.

Ook komt namens Buurtgezinnen Beverwijk en Heemskerk coördinator Ingeborgh Olij-Frima u op deze dag informeren over deze mooie organisatie in regio IJmond. In de Europassage staat een pot met chocolade eitjes. U kunt raden hoeveel er in de pot zit. Daarbij maakt u kans op een heerlijke Paasslof! Schrijf uw naam, mobiele telefoonnummer en het aantal eitjes op de lijst. De twee personen die het dichtst bij het juiste aantal eitjes zitten worden rond 15.30 uur gebeld! Bij meerdere goede inzendingen wordt er geloot. Deze actie loopt ook via Facebook. Zij mogen een Paasslof komen ophalen.

Winkeliersvereniging

De activiteiten worden u aangeboden door Winkeliersvereniging Europaplein. ''Kijk ook op www.europapleinheemskerk.nl en volg ons via Facebook. U blijft dan op de hoogte van alle activiteiten op het Europaplein. En denk eraan: Het is bij ons gratis parkeren!'', aldus de Winkeliersvereniging.

Of een haasje met sterretjes....