De schoolvoetbalkampioenen van Heemskerk!

Bij de jongens is basisschool De Zevenhoeven heer en meester.
Bij de jongens is basisschool De Zevenhoeven heer en meester. Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK - Op woensdag 10 april werden de finales gespeeld van het Heemskerkse schoolvoetbaltoernooi 2019. Het toernooi is onderdeel van de schoolsportagenda (in opdracht van de gemeente heemskerk gecoördineerd door Sportservice Kennemerland) De organisatie was in handen van ADO'20 en ODIN'59. Mede door de hulp van de vele vrijwilligers en de aanwezigheid van IJmond EHBO kan de organisatie terugkijken op een prima verlopen toernooi. In totaal deden er dit jaar 26 teams van 11 basisscholen in Heemskerk mee.

Er werd lekker fanatiek gevoetbald en er waren veel supporters op de been

Alle voorrondes werden dit jaar op woensdag 3 april gespeeld op de velden van ODIN'59. Ondanks de buien werd er lekker en sportief gespeeld. Er waren vele toeschouwers aanwezig om de scholenteams aan te moedigen. Tussen de wedstrijden door werden de voorrondes van de penaltybokaal gehouden voor de jongens en de meisjes.

ADO'20

Woensdag 10 april werden de finalewedstrijden op de velden van ADO'20 gespeeld. Er werd lekker fanatiek gevoetbald. Ook vele supporters hebben de weg naar de voetbalvelden weer gevonden om de teams aan te moedigen. Aan het begin van de middag werden alle kruisfinales gespeeld, die bepaalde wie de finales mochten spelen.

Prijsuitreiking

Bij de jongens tweede teams mocht team Jongens 2 van de Lunetten de beker mee naar huis nemen. Bij de jongens eerste teams werd de strijd om de beker gewonnen door de Zevenhoeven en bij de meisjes won de Lunetten de beker.

De Lunetten ging met twee bekers naar huis: Jongens 2 en Meisjes 1

Naast de kampioensbekers werden bij de prijsuitreiking ook de penaltybokaal aan Esmee de Graaf van de Bareel en Mick Gokke van de Zevenhoeven uitgereikt. De Fair Play bokaal ging dit jaar naar de meisjes 1 van de Anne Frank.