Op de foto staand vlnr: Naomi, Isa, Anne, Amara, Yala en (hulp)coach Simon en Sebastiaan. Zittend vlnr: Rens, Rowé, Radan en Bram. Zias ontbreekt op de foto.
Op de foto staand vlnr: Naomi, Isa, Anne, Amara, Yala en (hulp)coach Simon en Sebastiaan. Zittend vlnr: Rens, Rowé, Radan en Bram. Zias ontbreekt op de foto. (Foto: Aangeleverd)

Waterpolokampioenen KZC

HEEMSKERK - Met de laatste wedstrijd van het waterpoloseizoen heeft het gemengde E1 team van KZC hun leidende positie niet meer uit handen gegeven en zijn de beginnende waterpoloërs kampioen geworden.

ZV De Zaan werd met 2-1 verslagen

Onder leiding van coach Sebastiaan Borsje en coach in opleiding Zias Kool was de stand na de eerste periode tegen ZV De Zaan 2-1. De zichtbaar betere zwemmers van KZC hebben de lichte voorsprong uit de eerste periode flink uit kunnen breiden.

De Zaan wist in de laatste periode nog een punt te maken, maar de definitieve eindoverwinning was toen al in zicht. Met een eindstand van 11-2 werd de kampioenswedstijd afgesloten. Naast de E1 zijn de Heren 1, Dames 1 en Heren 3 van KZC ook kampioen geworden.

Meer berichten