Ideeën opdoen in meer dan veertien showtuinen

Partnerbijdrage
Ramon Bakker (tweede van links) met enkele mensen van Bakker Buitenleven.
Ramon Bakker (tweede van links) met enkele mensen van Bakker Buitenleven. Foto: aangeleverd

HEEMSKERK - Wie Bakker Buitenleven zegt, zegt sierbestrating, tuinhout en tuinmeubelen. De bekende tuinspecialist aan de Ambachtsring 13 in Heemskerk heeft een reputatie hoog te houden. Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, is Bakker Buitenleven speciaal open voor het publiek. Er zijn dan leuke acties waar klanten volop van kunnen profiteren.

Acties bij Bakker Buitenleven Heemskerk op Tweede Paasdag

"Mensen kunnen op die dag inspiratie opdoen in meer dan veertien showtuinen die bij ons zijn opgebouwd", laat eigenaar Ramon Bakker weten. "Iedere tuin is volgens een thema ingericht en dat maakt het wel heel gaaf. Je kunt er onder anderen de loungesets uit proberen met meestal all-weather kussens. Dat zijn kussens die goed bestand zijn tegen ieder soort weer en verkleuren niet. Met de unieke avondtuin die deze winter is gebouwd is het zeker de moeite waard om bij ons een kijkje te komen nemen."

Één van de tuinen bij Bakker Buitenleven is een duurzame tuin. De producten komen uit Europa, niet uit verre landen, of het zijn gerecyclede producten. "Daarbij hebben ze een NL-greenlabel en zijn dus gecertificeerd", aldus Ramon.

De specialisatie van Bakker Buitenleven is bij heel veel klanten uit de regio bekend. Ramon: "We timmeren al ruim tien jaar aan de weg met dit concept. We leveren niet alleen aan de consument, ook aan doe-het-zelver dan wel de hovenier Tevens kunnen we bemiddelen voor de consument en hem of haar in contact brengen met een vakman. Ook voor ontwerpen is men bij ons aan het goede adres. We kennen immers 'de markt'. Ons doel is om mensen te inspireren voor het realiseren van hun droomtuin.''

'Ons doel is om mensen te inspireren voor het realiseren van hun droomtuin'

In de prachtig ingerichte tuinen kunnen de mensen een beeld krijgen hoe hun ideale tuin er uit kan komen te zien. Van veranda's tot buitenverblijven en van tegelterrassen tot klinkerpaadjes; alles netjes en overzichtelijk opgesteld. De meeste tuinmeubelen die je kunt testen zijn direct leverbaar. "We hebben bijna alles op voorraad, we kunnen snel leveren en men hoeft nauwelijks te wachten. Dit geldt ook voor sierbestrating en tuinhout", verduidelijkt Ramon.

Hij geeft voorts aan dat er op Tweede Paasdag demonstraties worden gegeven. "Iedereen is van harte welkom. Naast de showtuinen kun je bij ons ook prima terecht voor sierbestrating en tuinhout wanneer je zelf aan het klussen bent. Bij de sierbestrating en tuinhout zijn er eveneens mooie kortingen in petto. Verder hebben we een barbecue en voor de kleintjes een springkussen."

Bakker Buitenleven aan de Ambachtsring 13 in Heemskerk is op maandag 22 april, Tweede Paasdag, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tel: 0251-232314, www.bakkerbuitenleven.nl.