SINA Voetballab ODIN '59- zilversponsor

Algemeen
Sina Voetballab is nu zilversponsor van ODIN'59. Siamak Azadi schudt de hand met voorzitter Lieuwes, geheel rechts Tom Durge.
Sina Voetballab is nu zilversponsor van ODIN'59. Siamak Azadi schudt de hand met voorzitter Lieuwes, geheel rechts Tom Durge. Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK - Het was al eerder bekend, sinds december is SINA Voetballab zilversponsor van ODIN '59 en speelt het eerste team met het logo van SINA op de mouw. Maar door allerlei oorzaken was het nog niet tot het ondertekenen van het contract gekomen.

Eindelijk werden de handtekeningen gezet door sponsor en voetbalclub

Onlangs was het dan zo ver, voor aanvang van een thuiswedstrijd kwam Siamak Azadi, vergezeld van Tom Durge, een van zijn medewerkers, bij ODIN '59 op de koffie en werd het contract ondertekend. Daarmee werd formeel bevestigd wat al eerder overeen gekomen was

Belangrijk

Voorzitter Jacinta Lieuwes gaf aan hoe belangrijk het is voor een club als ODIN '59 om betrokken sponsors te hebben. Want betrokken is Siamak bij het wel en wee van ODIN '59. Hij is niet alleen actief bij het selectiegebeuren, ook de jeugd van ODIN '59 maakt dankbaar gebruik van de mogelijkheden die SINA Voetballab biedt.

Jeugdtoernooien

Daarnaast sponsort SINA ook de jeugdtoernooien bij ODIN '59. En bij een kop koffie behoort ook heerlijk gebak.

De taart werd door Siamak en Tom in ontvangst genomen.

En op de zaak werd er met de medewerkers van genoten.