Tata Steel Marquetteloop belooft veel spektakel

Algemeen
De Marquetteloop trekt deelnemers uit heel Noord-Holland.
De Marquetteloop trekt deelnemers uit heel Noord-Holland. Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK - Dit jaar vindt de 38e editie plaats van de Tata Steel Marquetteloop. De organisatie loopt op volle toeren. Voor het eerst in al die jaren heeft een sponsor zich verbonden aan de 7 km. Maurice Versteyne Hoveniersbedrijf heeft zijn naam dit jaar verbonden aan de 7 km.

De 7 km heeft een nieuwe naam: 7 km Maurice Versteyne Marquetteloop

Als hoofdsponsor mag hij zijn naam verbinden aan dit onderdeel: de 7 km Maurice Versteyne Marquetteloop. Voor de organisatie is dit een prachtige reden om de Heemskerkse hardloopwedstrijd extra onder de aandacht te brengen en de steun van lokale ondernemers te laten uitspreken aan dit event.

Op deze manier spoort hij tevens de IJmond aan om deel te nemen aan deze 7 KM run. Een run die iedere beginnende hardloper kan lopen.

Faciliteiten

De run maakt gebruikt van alle faciliteiten van de Marquetteloop. Zo kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen, de omkleed ruimte in de waterakkers en start het event ook op de zelfde plek. Schrijft u nu in voor deze run via https://inschrijven.nl/form/2019062303112-nl. Maurice Versteyne heeft zijn hoveniersbedrijf 20 jaar geleden opgericht.

Veel passie

Vanaf de eerste dag heeft hij al veel passie voor het hoveniersvak en al honderden tuinen mogen realiseren voor zowel particulieren, bedrijven en stichtingen.

En nu dus de volgende stap: zijn steun aan een heuse run.