btr
btr

gouden dagen heemskerk

Gouden wensen, gouden cultuur, gouden koffie en gouden natuur. Dat zijn de vier pijlers van Gouden Dagen. Met de laatste, gouden natuur, gaan we ons de komende tijd bezighouden.

Net als vorig jaar stelt Camping Geversduin ook dit jaar vijf dagen lang een tent beschikbaar zodat Gouden Dagen met alle locaties in Heemskerk een dag het campingleven kan (her)beleven. Van 20 t/m 24 mei gaan we elke dag met 11 ouderen een dag op de camping doorbrengen. Ook Ronald van Splitscreen sponsort wederom de ritten met zijn prachtige VW-bus om de kampeerders naar Geversduin te brengen. We hebben er zin in en houden u natuurlijk graag op de hoogte.

Voor het eerst dit jaar is Gouden Dagen aanwezig geweest bij de Dodenherdenking bij het vredesmonument. Stichting 4 en 5 mei had een prachtige plek voor ons gereserveerd en stoelen klaargezet voor de bewoners. De herdenking was mooi, erg indrukwekkend. Bij thuiskomst hebben we met elkaar onder het genot van een kopje thee met een petit-four deze bijzondere avond afgesloten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

De wens van mevrouw Dijkstra en Valentijn, een bezoek aan de Keukenhof, is maandag 6 mei in vervulling gegaan. Het Uitbureau in Sint Agnes organiseerde dit uitstapje en in samenwerking met Gouden Dagen konden beide dames mee. Wat was het genieten tussen deze bloemenpracht. Iedereen kan terugkijken op een kleurrijke, fleurige dag.

Buurtbakkie

Woensdag 15 mei organiseert Welschap samen met Gouden Dagen in de buurt Rozestaete een Buurtbakkie. Van 15.30 tot 17.00 uur kunnen de buurtbewoners bij ons op de koffie komen. Wij zouden het leuk vinden om deze bewoners te ontmoeten, horen graag wat er speelt en we willen ze kennis laten maken met Gouden Dagen. De buurtbewoners ontvangen binnenkort een flyer in de bus.

Meer berichten