Paula Beentjes.
Paula Beentjes. (Foto: Aangeleverd)

'Conflict in de Dorpskerk in Heemskerk'

HEEMSKERK - Conflict: dat is het thema van de volgende aflevering van Bijbelgesprekken met Heemskerkers op 12 mei. Gesprekspartner is Paula Beentjes, geboren en getogen Heemskerkse, juriste en mediator. Zij heeft er dagelijks mee te maken, waarbij zij natuurlijk juist probeert te bemiddelen, om als het kan het conflict op te lossen.

Juriste en mediator Paula Beentjes aan de tand gevoeld

We kennen het allemaal, in de familie, in de straat, in de samenleving. Een stevige ruzie kan de lucht opklaren, maar een slepend conflict is akelig. Het hoort bij het leven, zegt men, maar hoe komt dat? En hoe kom je er weer vanaf? Een persoonlijk gesprek over strijd en verzoening.

Daarnaast gaat het over een Bijbelverhaal, en over de actuele betekenis ervan. In de serie Bijbelgesprekken met Heemskerkers gaat predikant Marco Visser in gesprek met Heemskerkers die een rol spelen in onze kleine samenleving: wat zijn hun drijfveren, hoe kijken zij naar de tijd waarin wij leven?

Toegang vrij

En daarbij: wat kan de waarde zijn van oude verhalen? De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 uur. Koffie en thee na afloop, toegang gratis (vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd).

Meer berichten