The Rocking Robins.
The Rocking Robins. (Foto: Aangeleverd)

The Rocking Robins in Vrijburcht

HEEMSKERK - Op vrijdagavond 24 mei organiseren The Rocking Robins weer hun succes formule JUKEBOX JIVE, in Zalencentrum De Vrijburcht aan de Vrijburglaan 2 in Heemskerk. De al weer 42 jarig spelende band die niet altijd in de regio spelen willen voor hun trouwe liefhebbers die verslaafd zijn aan deze muziek, minimaal 2x per jaar een avond organiseren om hun achterban te voorzien van heilzame muzikale vitaminen. In januari van dit jaar werd er weer succesvol gestart in het Wapen van Assendelft, waar menigeen zich heeft vermaakt en de menigte te kennen gaf of er niet meer van dit soort avonden in het vooruitzicht waren.

Op vrijdag 24 mei in Heemskerk

Doordat de bandleden behalve de zangeres van de generatie SIXTIES zijn, is de afspraak dat er selectief gekeken wordt wanneer het gelegen is om weer een avondje ergens op te treden. Mede door vakantie naar de sneeuw en lichamelijke klachten kwam het nu goed uit dat er even een muzikale stilte is ontstaan, die goed van pas kwam om even een pas op plaats te maken voor herstel en leuke mutaties voor het repertoire.

Zo werd er dan een voorstel gedaan om vrijdag 24 mei een avondvullend spreekuur te organiseren van 20.00 tot 24.00 uur, voor alle positief verslaafde Jukebox Jivers de broodnodige muzikale vitaminen tot zich te kunnen nemen in het gezellige zalencentrum De Vrijburcht.

Kaarten (recepten) a € 5.-zijn verkrijgbaar bij de bandleden Hein 0611773896, Jan 0629417066, Maaike 06-54241373 en tijdens aanvang van het optreden aan de zaal die om 19.30 open gaat. Wacht niet te lang om de recepten/kaarten aan te schaffen want de oplage is meestal zo weg, want aan de prijs van € 5.- zaal zal het niet liggen.

Meer berichten