(Foto: PR)

Moederdagactiviteiten op het Europaplein

HEEMSKERK - Op zaterdag 11 mei van 11.00-15.00 uur organiseert winkeliersvereniging Europaplein het "RAD VOOR MOEDERDAG". Doe gratis mee met je KASSABON die deze dag verkregen is bij een van de aangesloten winkels op het Europaplein en maak kans op leuke prijzen!

De prijzen zijn aan Moederdag gerelateerd, dus een mooie kans op een extra cadeau voor je moeder of voor jezelf te scoren! Er zijn 4 spelrondes, tijdens ELKE spelronde wordt er 10 x gedraaid, dus er worden 10 prijzen per ronde weggegeven. Tussen de spelrondes door zorgt zanger/presentator Glenn Palm voor sfeervolle livemuziek.

Ballonnenartiest Pieter van Engen maakt voor ieder kind een ballonfiguur naar wens. In de Europassage staan diverse kraampjes met Moederdagcadeautjes, zoals sieraden, edelstenen, glasgravures, mozaïek, bedrukte mokken, sleutelhangers, kaarten, kinderkleding enz…..

Wanneer je interesse hebt om je zelfgemaakte artikelen (geen etenswaren) aan te bieden…. Laat het weten , er zijn nog een aantal plaatsen vrij. (www.europapleinheemskerk.nl) Om 12.00 uur worden via Facebook 2 Moederdagtaarten voor 6-8 personen verloot. Meedoen? Like de Europapleinpagina, deel de Moederdagactie van het Europaplein en vertel met wie u van deze heerlijke taart gaat genieten. Alle activiteiten worden aangeboden door winkeliersvereniging Europaplein.

Het parkeren bij 'Europaplein' is altijd gratis!

Meer berichten