Het tweede team van ODIN'59 met de kampioensschaal.
Het tweede team van ODIN'59 met de kampioensschaal. (Foto Leo Tillmans)

Tweede team ODIN'59 kampioen

HEEMSKERK - Het tweede elftal van ODIN'59 heeft zich afgelopen zaterdag 18 mei gekroond tot de beste van de Reserve Hoofdklasse A. De Heemskerkers wonnen ruim van en is ten koste van laagvlieger GVVV uit Veenendaal (6-0) en werden daarmee kampioen. De goals kwamen op naam van Niels Jager (2 keer), Frits Kramer (2 goals), Bas Nagel en Yeray Calle Aragones.

Kampioenswedstrijd tegen GVVV eindigt in eclatante 6-0 zege

Het tweede stond dit seizoen voor het eerst onder leiding van clubicoon/trainer Richard Klijn die ook voor volgend seizoen heeft bijgetekend. De ploeg haalde uit 25 wedstrijden 64 punten met 92 gescoorde doelpunten voor en 23 tegen en is met nog 1 wedstrijd te spelen niet meer in te halen.

Na een vorig seizoen waarin ODIN 2 naast de prijzen van kampioenschap en de beker greep dan nu eindelijk de beste van hun klasse. De kampioen van vorig jaar, RKAV Volendam, staat tweede met nu 59 punten.

Minuut stilte

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen voor het onlangs overlijden van Ruud Halbersma. Hij is de vader van één van de spelers van ODIN 2, Stef Halbersma.

Niettemin legde hij en zijn ploeggenoten een puike parti op de mat, getuige de eclatante overwinning op GVVV.

Meer berichten