De oud-internationals zijn er klaar voor.
De oud-internationals zijn er klaar voor. (Foto Aangeleverd)

Oud-internationals bezoeken Basketball Street Event

HEEMSKERK - Basketballvereniging Mapleleaves organiseert op zaterdag 29 juni weer een groots Street Event. Tijdens dit Event worden niet alleen 3 tegen 3 basketballwedstrijden gespeeld, maar vinden er ook spetterende demonstraties plaats.

3 tegen 3-wedstrijden en spetterende demonstraties op het Nielenplein in Heemskerk

Een selectie van oud-basketballinternationals komt naar Heemskerk om rond de klok van 12.00 uur op het Nielenplein een spectaculaire demonstratiewedstrijd te spelen. Het zal een unieke ervaring zijn om hen live in actie te zien.

Om 11.30 uur en 13.00 uur zal een heuze mobiele Steelband zijn opwachting maken in het winkelcentrum. Zij zullen voor de nodige sfeer zorgen en samen met mascotte T-Rex van eredivisionist ZZ Leiden een ronde door het dorp maken. Dansstudio DansTuin en turnverenging TOSS gaan tussendoor voor de nodige actie zorgen. Het geheel wordt muzikaal ondersteund door DJ Alex. Een in Nederland uniek drie op een rij spel, gebouwd door een talentvol lid van Mapleleaves, zal het Street Event een bijzonder tintje geven.
3-on-3 games en inschrijven
Hoofdmoot zijn natuurlijk de wedstrijden die gespeeld gaan worden in de verschillende leeftijdscategorieën (jeugd en senioren). Op het Nielenplein spelen zij tussen 10.00 tot 17.00 uur 3 tegen 3 basketballwedstrijden. SCHRIJF JE WEL VAN TEVOREN IN! Dit kan op de website www.basketballstreetevent.nl.

Meer berichten