Vrijdagavond 7 juni opruimactie op de Noordpier
Vrijdagavond 7 juni opruimactie op de Noordpier ((Foto: Aangeleverd))

Opruimactie; Hou je visstek schoon!

IJMOND - Sportvisserij MidWest Nederland organiseert vrijdag 7 juni een opruimactie op de Noordpier. Hoewel niet alle troep van sportvissers komt organiseren we regelmatig opruimacties langs de waterkant. De organisatie kan nog wel een paar extra handen gebruiken. Er wordt om 19.00 uur verzameld bij de slagboom aan het begin van de Noordpier. Iedere deelnemer ontvangt een attentie. Voor meer informatie en het aanmelden kunt u terecht bij Sportvisserij MidWest Nederland, info@smwn.nl of 0251-318882.

VISdag voor mindervaliden aan het Noordzeekanaal

Op zaterdag 15 juni organiseert Sportvisserij MidWest Nederland de jaarlijkse visdag voor mindervaliden aan het Noordzeekanaal. Bent u mindervalide en wilt u graag meedoen? Aanmelden is nog mogelijk. Ervaring met sportvissen is niet noodzakelijk, ervaren zeevissers begeleiden deze dag.

Maak kans op vangst

Vissen lijkt zo vanzelfsprekend voor bijna twee miljoen Nederlanders, maar voor een kleine groep sportvissers is dat absoluut niet zo.

Zeker langs de kust en in het zoute water zijn er weinig voorzieningen voor mindervalide sportvissers. De commissie zeevissen van Sportvisserij MidWest Nederland organiseert daarom jaarlijks een visdag voor mindervaliden.

Iedere deelnemer maakt dan onder begeleiding van ervaren sportvissers kans op de vangst van een zeevissoort zoals bot, tong, zeebaars en wijting.

De wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur en vindt plaats langs het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid.

Meer berichten