Zamenhof in mei.
Zamenhof in mei. ((Foto: Aangeleverd))

'Gouden Dagen' beleeft Gouden uren

HEEMSKERK - Afgelopen week hebben we weer heel wat gouden uren beleefd met Gouden Dagen. Mooie uren waar veel ouderen met plezier op terug kunnen kijken. Voor mevrouw Kregar ging er een wens in vervulling.

Wensen van Heemskerkse ouderen gaan in vervulling

Zij wilde wandelen en in overleg met haar werd afgesproken om naar Meerstate te wandelen, daar de voorstelling van Circus Alexander bij te wonen en vervolgens terug te wandelen. Echter vanwege het warme weer en tijdgebrek heeft ze alleen de circusvoorstelling bijgewoond en gaat ze een andere keer met de vrijwilligster op stap. Desondanks heeft ze erg genoten van dit uitstapje.

35 ouderen

Naast mevrouw Kregar hebben vanuit Gouden Dagen nog circa 35 ouderen mogen genieten van Circus Alexander. Gouden Dagen had kaartjes ontvangen van de dagbehandeling in Meerstate. Mede dankzij sponsoring van de Stichting Vrienden van ViVa! hebben zij de komst van dit circus kunnen organiseren. Na afloop konden de gasten een ijsje of drinken met een zakje chips krijgen en kon er nog even nagepraat worden over deze leuke voorstelling.

Donderdag 27 juni konden bewoners uit de buurt bij Zamenhof op de koffie komen bij Welschap en Gouden Dagen. Het was niet druk maar wel heel gezellig. Bewoners gaven aan graag een keer naar Volendam te willen. Afgesproken is om dit eind augustus te gaan organiseren.

Aanmeldingen

Inmiddels hebben we ook al een aantal aanmeldingen voor donderdag 25 juli. Gouden Dagen zet haar VIP-tafel neer in Westerheem waar het Uitbureau een muzikale bingo met Kees Bos organiseert. Wilt u als zelfstandig wonende ouder hierbij aanwezig zijn, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Jolanda van Dam, tel.: 06-22913188 (ma t/m vr van 9.00 tot 14.00 uur). Deze gezellige bingo begint om 14.30 uur.

Gouden Picknick

Nog vier weken en dan vindt De Gouden Picknick plaats. Een gezellige happening met muziek, oudhollandse spelen, een minimarkt en een optreden van Steven Kazàn. Uiteraard wordt er ook eten en drinken aangeboden. Noteert u de datum alvast? Donderdag 1 augustus van 12.00 tot 16.00 uur. We houden u op de hoogte via deze krant.

Meer berichten