Ook deze jeugdige voetballertjes van ODIN'59 komen naar de Sport Instuif.
Ook deze jeugdige voetballertjes van ODIN'59 komen naar de Sport Instuif.

Sport Instuif bij AV DEM in Beverwijk

BEVERWIJK - Tracy Andringa en Carmen ten Brink houden op zaterdag 19 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur. Tracy loopt op 3 november de NY marathon voor het goede doel 'soccer without borders'. Deze organisatie zet zich in om het sporten mogelijk te maken voor kinderen uit oorlogsgebieden.

Om sporten mogelijk te maken voor kinderen uit oorlogsgebieden

Om het donatiebedrag bij elkaar te krijgen organiseren Tracy en Carmen deze leuke Sport Instuif. Tracy zal de atletiekonderdelen organiseren (hoogspringen, kogelstoten, verspringen) en Carmen (trainster van Odin 59) zal het voetballen organiseren. Het gaat om een gezellige sportieve middag met elkaar, voor het goede doel. Tijdens de middag krijg je wat te drinken en de middag wordt afgesloten met het rennen van 800 meter op de atletiekbaan.

Deelnemers mogen zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen meenemen (je hoeft dus geen lid te zijn). De kosten zijn 3,50 per persoon, de hele opbrengst gaat naar het goede doel 'soccer without borders'.

Locatie is bij atletiek vereniging DEM in Beverwijk op sportpark Adrichem. Voor verdere vragen kan je mailen naar janewest@zonnet.nl.

Meer berichten