(Foto: Merel de Vries)
Bedrijf in Beeld

Autobedrijf Iglesias verder als Autobedrijf Fatels & Van Beek

  Bedrijf in Beeld

HEEMSKERK - Autobedrijf Iglesias gaat verder onder de naam Fatels & Van Beek. "Twee en half jaar geleden maakten we een doorstart van Autobedrijf Iglesias, al 25 jaar een begrip aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Onze eigen naam op de gevel," zegt Ted van Beek, die samen met Hans Fatels mede-eigenaar is.

In 2016 maakten Hans Fatels en Ted van Beek de doorstart van Autobedrijf Iglesias. In die tijd is er veel gebeurd. Eerst de verhuizing naar het oorspronkelijke pand, daarna de renovatie van de showroom. De werkplaats kreeg een flinke opknapbeurt en er zijn twee monteurs aangenomen. Doordat Hans (al 19 jaar werkzaam voor Autobedrijf Iglesias) en Ted (al 17 jaar betrokken bij Autobedrijf Iglesias) vertrouwde gezichten zijn in het bedrijf, wisten vaste klanten hun weg snel weer te vinden. Maar ook veel nieuwe klanten vonden hun weg naar het pand aan Rijksstraatweg 23A.

Nieuwe stap

Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf dit jaar gaan ze verder onder de naam Fatels & Van Beek. "Deze naam pronkt al een paar weken op de gevel, vanaf nu is dit in al onze uitingen te zien. Uiteraard blijft in ons logo Iglesias vermeld, daar waar het allemaal mee begon," merkt Hans Fatels trots op. Bij een verse naam en uitstraling, hoort ook een nieuwe website. Een overzichtelijke site, ontwikkeld door SWAT en de foto's van Merels Fotografie: www.fatelsvanbeek.nl,

Twee heren

Voor de rest verandert er niets en blijven de twee heren doen waar ze goed in zijn: Onderhoud en reparatie voor alle merken personen- en lichte bedrijfswagens, onderhoud van airco's, het flushen van automaatbakken, banden, ruitreparatie, schadeherstel en de verkoop van nette (jonge) occasions.

Eerlijke prijs

Dat alles voor een eerlijke prijs. En doordat ze jaren servicepunt van Chevrolet zijn geweest, is dat nog steeds hun specialisatie.

Autobedrijf Fatels & Van Beek is maandag t/m zaterdag geopend. www.fatelsvanbeek.nl telefoon: 0251-241664.

Meer berichten