Foto: Bert Westendorp
Bedrijf in Beeld

Rollo Store: Kwaliteits raamdecoratie op maat gemaakt

  Bedrijf in Beeld

HEEMSKERK - Zeventien jaar geleden begon Jan Hogendoorn de firma Rollo Store - gespecialiseerd in topkwaliteit raamdecoratie - met een unit op de Beverwijkse Bazaar. Sinds enige jaren heeft zoon John de taken over genomen en regelt nu het reilen en zeilen van de winkel, niet alleen op de Bazaar, maar ook sinds 2014 in de eigen winkel aan de Lijnbaan 19 in Heemskerk. Daar zijn alle gangbare raamdecoratie en horren overzichtelijk te bekijken.

Eigen werkplaats

Vakkundig personeel, een uitgebreide keuze en dankzij productie grotendeels in eigen werkplaats en een zeer scherpe prijsstelling; deze elementen vormen samen de succesformule van Rollo Store, alles wordt op maat geleverd. Rolgordijnen worden geleverd in alle denkbare uni kleuren en dessins in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, ook is er een grote keuze in duorollen, dit is een rolgordijn met een dubbele laag stof in banen die afwisselend wel en niet transparant zijn. Zeer populair zijn ook jaloezieën met ladderband in aluminium, hout, bamboe of kunststof, degelijk en decoratief. De plissé en duette gordijnen zijn er nu ook in een uitvoering speciaal voor draai/kiep ramen en kunnen desgewenst, zonder boren of schroeven hierop worden aangebracht.

In de showroom van Rollo Store kunnen klanten alle modellen overzichtelijk zien en nog meer inspiratie opdoen in de beschikbare collectieboeken. Keuze gemaakt en bestelling geplaatst? dan komt een medewerker van Rollo Store langs om thuis alles na te meten. Deskundige montage door Rollo Store is eveneens mogelijk. Op de website van Rollo Store, www.rollostore.nl, bestaat de mogelijkheid om rolgordijnen rechtstreeks te bestellen.

Lente-actie

Rollo Store heeft tot eind april een speciale 'lente-actie'. Dan krijgen de klanten 15% korting op alle maatwerk raamdecoratie en horren. De winkel, Lijnbaan, is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, meer informatie tel.06-57552369.

Meer berichten