Activiteiten bij het Europaplein

Partnerbijdrage
Er is een poppenkastvoorstelling.
Er is een poppenkastvoorstelling. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK – Op zaterdag 21 september zijn er in en om Winkelcentrum EUROPAPLEIN in Heemskerk diverse activiteiten voor jong en oud. Wanneer u naar de Facebookpagina van het Europaplein gaat , de Facebookacties deelt, dan maakt u kans op een waardebon van €25,- voor vis naar keuze bij Henk van den Brug Visspecialist, of een waardebon van €25,- voor een heerlijke taart, koek of brood naar keuze van Goemans Versbakkerij Europaplein.

Op zaterdag 21 september schminken, draaimolen, poppentheater en Wereld Modeshow

Deze twee bonnen worden op 21 september om 13.00 uur verloot! Kinderen kunnen zich tussen 11.00 – 15.00 uur laten schminken door de dames van de 'Schminkkoffer' (www.deschminkkoffer.nl). Of ze kunnen een rondje in de draai- of zweefmolen maken. Poppentheater Cassiopeia geeft 2 x de poppenkastvoorstelling 'SOFIE EN NAJIB VIEREN FEEST!' De voorstellingen zijn om 12.45 uur en om 14.00 uur in de Europassage.

Klederdrachten

Tussen 12.00 - 14.00 uur wordt er ( bij voldoende deelname) op initiatief van buurtbewoners, met ondersteuning vanuit de WIJKWINKEL THUIS IN OOSTERWIJK een Wereld Modeshow gehouden. Er worden klederdrachten uit Nederland en uit diverse andere delen van de wereld getoond. In de Europassage staan vanaf 10.00 uur kraampjes met allerlei leuke hebbedingetjes, sieraden, mozaïek, edelstenen, kraamkadootjes, kaarten ,etc.

Gezellige muziek

Gedurende de dag is er een DJ die voor gezellige muziek zorgt en worden er lekkere hapjes uitgedeeld. Voor de liefhebbers van een heerlijk ambachtelijk bereid ijsje…. Hij is er weer! De ijscoman staat op het Europaplein en deelt ze met heel veel plezier uit!

Alle activiteiten worden u aangeboden door Winkeliersvereniging Europaplein. U kunt in en om winkelcentrum Europaplein altijd GRATIS parkeren! Kijk ook eens op www.europapleinheemskerk.nl ("En/of vindt ons leuk en volg ons op Facebook.")

EUROPAPLEIN ALTIJD IN BEWEGING!