Lekker in je vel dankzij Ithaca LifeCoaching

Partnerbijdrage
Inge van Oeveren helpt je erbovenop.
Inge van Oeveren helpt je erbovenop. (Foto: Theo Annes)

HEILOO – We hebben er allemaal wel eens last van: je zit niet lekker in je vel. Vaak gaat dat gevoel na een tijdje vanzelf weer weg. Anders wordt het als het gevoel je dagelijks leven gaat beheersen en je erdoor beperkt wordt of misschien zelfs helemaal vastloopt. Herken je dat en wil je er graag mee aan de slag? Dan kan Ithaca LifeCoach Inge van Oeveren je daarbij helpen.

‘Samen pakken we de oorzaak aan’

Inge ontvangt je graag in haar praktijk in Heiloo voor een kennismakingsgesprek, waarbij je kunt uitleggen waar je mee zit. “Mensen die last hebben van stressklachten, burn-out, angsten, onzekerheid, depressieve gevoelens, steeds ruzie hebben of oververmoeid zijn, zijn bij mij van harte welkom. Ik ben heel breed opgeleid, zowel op academisch gebied als in de natuurgeneeskunde en ik ben tevens coach en counselor. En ik blijf mijzelf steeds verder ontwikkelen, waardoor ik mijn cliënten weer beter kan helpen.”

Totale mens

Samen met de cliënt gaat Inge op zoek naar de oorzaak van je problemen, om ze vervolgens aan te pakken. Inge: “Misschien zijn het terugkerende gedachten of overtuigingen, maar het kan ook een voedselintolerantie of ontsteking zijn die je parten speelt. Soms verwijs ik iemand door naar de huisarts of een collega-therapeut, andere aspecten pak ik zelf aan. Ik kijk daarbij naar de totale mens en help je om meer energie te krijgen en je optimistischer te voelen. Maar het kan ook best zijn dat je meer zelfvertrouwen krijgt door anders te leren te reageren of een gesprek met iemand op een andere manier aan te gaan.”

Kleine aanpassing, groot verschil

Een ontmoeting met een Indiase voetreflextherapeute hielp Inges man in de tijd dat ze in Afrika woonden met eenvoudige dieetaanpassingen van zijn chronische buikpijn afhielp. Artsen hadden niks kunnen vinden. Die ervaring inspireerde Inge om haar kennis in te zetten om anderen te helpen weer grip te krijgen op hun leven, gedachten en emoties.

“Ik krijg er echt energie van als ik hoor hoe mensen de draad van hun leven weer opgepakt hebben, dat we samen de oplossing gevonden hebben. Ik weet uit eigen ervaring wat het is om geen energie te hebben. Ik was vroeger een soort weervrouwtje. Bij warm en zonnig weer floreerde ik en van grijs en regenachtig weer werd ik neerslachtig. Ik hou nog steeds meer van heldere zonnige dagen maar ik voel mij niet meer somber door grijs weer. Dit is ook wat ik mijn cliënten wil laten ervaren. Een gezond brein en een gezonde levenslust!”

Meer weten? Kijk op www.ithacalifecoaching.nl of bel Inge van Oeveren voor een afspraak op 06-20436983.