EK-actie bij Goodnight Slaapkamers

Partnerbijdrage
Goodnight Slaapkamers nodigt u van harte uit om de showroom in Cruquius te bezoeken.
Goodnight Slaapkamers nodigt u van harte uit om de showroom in Cruquius te bezoeken. (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Goodnight Slaapkamers nodigt u van harte uit om de showroom in Cruquius te bezoeken. Met meer dan 5.000 vierkante meter heeft Goodnight Slaapkamers Cruquius het grootste aanbod aan slaapkamers van Nederland.

“U vindt bij ons het meest uitgebreide en actuele assortiment aan merken, een grote collectie bedden en boxsprings en vele mogelijkheden om te komen proefliggen op een van de vele soorten matrassen. Wilt u zorgen dat uw slaapkamer altijd netjes opgeruimd is? Ook voor de mooiste en slimste (nacht)kasten van de beste merken kunt u bij ons terecht.”

Deskundig advies

Er is bijna te veel om uit te kiezen. Maar met de assistentie en hulp van onze enthousiaste en deskundige adviseurs slaagt u er bij Goodnight Slaapkamers altijd in de slaapkamer van uw dromen te vinden.

“Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. We ontvangen u dan ook graag met een heerlijke kop koffie of thee op ons gezellige koffieterras, een ontspannen ontmoetingsplek. Wilt u alvast een indruk krijgen van onze showroom? Kijk dan op www.goodnight.nl voor een impressie van wat u bij ons kunt verwachten.”

EK-actie

Gedurende het hele EK krijgen klanten van Goodnight Slaapkamers korting op de complete selectie.

Goodnight Slaapkamers
Spaarneweg 18, Cruquius
www.goodnight.nl