Meesters & Juffen beste eetcafévan Noord-Holland - Zilveren Fust, Zilveren Tapknop en Gouden Spatel ui

  Nieuws
v.l.n.r. Sophie de Ruyter, Vivian Meulenbroek, Naömi van den Nieuwendijk, Nadine van den Nieuwendijk, Wendy Bart (achter), Ischa van Nieuwenhuijse. (Foto: aangeleverd)
v.l.n.r. Sophie de Ruyter, Vivian Meulenbroek, Naömi van den Nieuwendijk, Nadine van den Nieuwendijk, Wendy Bart (achter), Ischa van Nieuwenhuijse. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Meesters & Juffen in Heemskerk is door Heineken Nederland verkozen als de nummer twee beste horecagelegenheid van Nederland, de nummer twee beste horecagelegenheid van de regio Noord-Holland en het beste eetcafé uit de regio Noord-Holland van 2017. Hiermee wint het horecabedrijf een Zilveren Fust, een Zilveren Tapknop én een Gouden Spatel.
De prijzen zijn onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Dominique van Deth, accountmanager van de regio Noord-Holland, reikte in Heemskerk de prijzen uit aan Naömi en Nadine van den Nieuwendijk, eigenaressen van Meesters & Juffen.

Dolblij

Naömi en Nadine, eigenaressen van Meesters & Juffen zijn overdonderd en superblij. "Voor ons is het winnen van het Zilveren Fust, de Zilveren Tapknop en het beste eetcafé van Noord-Holland een beloning voor ons harde werk om de kwaliteit hoog te houden. Ons personeel is dag in dag uit gemotiveerd om topkwaliteit neer te zetten. Het streven van 2018 is om deze reeks voort te zetten en continue te blijven verbeteren en innoveren."
De uitreikingen van de Zilveren Fust, de Zilveren Tapknop en de Gouden Spatel is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. In verschillende categorieën zijn prijzen te winnen. Naast een Gouden Spatel voor het beste eetcafé worden er ook Gouden Spatels uitgedeeld voor het beste terras, de beste sportkantine, het beste speciaal biercafé en de beste nieuwkomer van de regio.

Meer berichten