De Groene Ezel schenkt 10.000 euro

  Nieuws
De Stichting Friends Indeed biedt vooral in India hulp aan kinderen die in moeilijke omstandigheden opgroeien. (foto aangeleverd)
De Stichting Friends Indeed biedt vooral in India hulp aan kinderen die in moeilijke omstandigheden opgroeien. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - In het jubileumjaar van de Groene Ezel uit Heemskerk krijgt de stichting Friends Indeed € 10.000,- van deze organisatie. De Stichting Friends Indeed biedt vooral in India hulp aan kinderen die in moeilijke omstandigheden opgroeien. Hun missie is: voor ieder kind een huis, een school en een toekomst. Door het verbeteren van de levensomstandigheden van kansarme kinderen kunnen ze opgroeien tot zelfstandige en zelfbewuste mensen. Op zaterdag 21 april zal de stichting zich presenteren in de Groene Ezel, tijdens de openingstijden van de Kringloopwinkel op de Lijnbaan 12-14 in Heemskerk. Zie voor meer informatie: www.friendsindeed.nl. De Groene Ezel is op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Zie voor meer informatie: www.degroeneezel.nl.

Meer berichten