Heemskerk FM zoekt medewerkers

  Nieuws

HEEMSKERK - Heemskerk FM is een grote vrijwilligersclub, met radioprogramma´s voor jong en oud en altijd met oog voor wat er in Heemskerk gebeurt. Om het team van Heemskerk FM verder uit te bouwen is de stichting op zoek naar nieuwe medewerkers.

Er wordt gezocht naar verslaggevers die korte reportages maken van evenementen en ook sportverslaggevers (allerlei sporten) die tijdens een wedstrijd af en toe inbellen voor een korte update. Ook worden redactiemedewerkers gezocht voor de dagelijkse nieuwsgaring en het regelen van afspraken met gasten.
Programmamakers en technici zijn welkom, ook als ze nog maar weinig of geen ervaring hebben. De voorkeur gaat uit naar belangstellenden in de leeftijd tussen 18 en 50 jaar. Tijden kunnen in overleg geregeld worden. Door middel van een interne training wordt ervoor gezorgd dat nieuwe vrijwilligers snel en goed beslagen ten ijs komen. Interesse gekregen? Mail dan naar info@heemskerk.fm of kom gewoon eerst eens een kijkje nemen in de studio aan de A. Verherentstraat 5 in Heemskerk.
Heemskerk FM is 24 uur per dag te beluisteren via 104.5 op de kabel, 107.4 in de ether en via www.heemskerk.fm.

Meer berichten