'GroenLinks buitengesloten door rechts Heemskerk'

  Nieuws

HEEMSKERK – Heemskerk Lokaal, VVD, en CDA hebben ervoor gekozen om toch het sterk verliezende D66 in het pluche te laten zitten. Ook het CDA heeft verloren en is nog net met een restzetel op vier zetels uitgekomen.
Progressief en Links Heemskerk (GroenLinks en PvdA) maakt door deze keuze geen deel uit van de coalitie. "Met de keuze voor D66 krijgt Heemskerk straks een volledig eenzijdig rechts bestuur. GroenLinks had heel graag de bestuurlijke verantwoordelijkheid genomen om ons programma voor een sociaal, groen en open Heemskerk te realiseren vanuit het college van B&W", aldus GroenLinks Heemskerk.
"Als we definitief buitengesloten blijven zullen we vanuit de oppositie met volle energie en inzet doorgaan met knokken voor een Heemskerk, waarin de hoop het wint van de angst, de vernieuwing van de status quo, en eerlijk delen van egoïsme. We zullen ook steeds opnieuw laten zien en aantonen dat wij betere plannen hebben voor een groen en duurzaam Heemskerk, betere plannen voor het sociale domein en betere plannen voor de cultuur in Heemskerk."

Meer berichten