Nina de mooiste van Noord-Holland! - Heemskerkse gekroond tot Miss Intercontinental

  Nieuws
Nina Irambona (derde van rechts) samen met de andere finalisten van de drie missverkiezingen. (foto aangeleverd)
Nina Irambona (derde van rechts) samen met de andere finalisten van de drie missverkiezingen. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Nina Irambona is zondag gekroond tot Miss Intercontinental Noord-Holland. De Heemskerkse heeft zich daarmee gekwalificeerd voor de landelijke finale van de missverkiezing, die op 31 augustus zal worden gehouden. Voordat het zover is, wacht haar een reeks aan voorbereidende activiteiten.
Terugkijkend concludeert Nina: “Het was superleuk, maar wel een hele lange dag. Zondagochtend om 11.30 uur begonnen we met de training, daarna kwam het doorpassen van de kleding. Vervolgens gingen we de make-up in en om 20.00 uur begon de show. Het gekke was dat ik helemaal niet zenuwachtig was. Ik heb mijn uiterste best gedaan en nu dus mijn doel bereikt. Deze titel wilde ik heel graag hebben.''

Trots op resultaat

Al aan het begin van de finale was duidelijk dat Nina behoorde tot de laatste vijf meisjes voor deze titel. Ze is trots op het behaalde resultaat en kijkt uit naar wat er voor de komende maanden op stapel staat. “We gaan eerst met de deelneemsters uit alle provincies naar Frankrijk voor een fotoshoot. Daar worden professionele foto’s gemaakt voor de website en voor een kalender. Verder gaan we in eigen land fietsen voor de Linda Foundation en krijgen we ook nog een fotoshoot op het strand. En we gaan deelnemen aan een fietsestafette voor een goed doel.''
Summer de Jong

De finale van Miss Intercontinental Noord-Holland vond, tezamen met de finales van Miss Beauty of Noord-Holland en Miss Teen Noord-Holland, plaats in Purmerend. De eveneens uit Heemskerk afkomstige Summer de Jong, deelneemster aan Miss Beauty of Noord-Holland, viel buiten de prijzen.

Meer berichten