Gouden Dagen Heemskerk

  Nieuws
Het logo van Gouden Dagen.
Het logo van Gouden Dagen. (rodi.nl)

HEEMSKERK - Geheel onverwacht beleefden de bewoners van woonzorgcentrum Sint Agnes begin deze maand een 'gouden' koffiemoment. De cameraploeg van het televisieprogramma Koffietijd (RTL4) kwam langs om aandacht te besteden aan Gouden Dagen. Het programma wordt mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij en Gouden Dagen is een beneficient van die loterij.
De beelden worden vandaag uitgezonden in 10.00 uur en herhaald om 17.00 uur. Inmiddels rijdt ook de paardentram weer voor Gouden Dagen Heemskerk. Afgelopen vrijdag hebben de ouderen van de ontmoetingsgroep in Sint Agnes kunnen genieten van een rit door de duinen. Bij Gasterij Kruisberg konden ze genieten van een pannenkoek. Dit alles wordt gesponsord door Logchies Renovatie en Onderhoud BV.
Gouden Dagen vervult wensen van ouderen, de nieuwe wens komt deze week van de heer Groote uit Meerstate en werd opgemerkt door de heer Harsveld, een bezoeker. De wens van de heer Groote is om nog eens in een kano te varen. De heer Harsveld is lid van een kanovereniging in Krommenie en hij wil de heer Groote graag een keer meenemen op een kanotoertocht. Binnenkort zal hiervoor een datum worden geprikt. De VIP-tafel van Gouden staat vandaag op de locatie Westerheem. Hier is vanmiddag een muzikale bingo met entertainer Kees Bos. Meer informatie over Gouden Dagen Heemskerk is te verkrijgen bij Jolanda van Dam (06 22913188 / j.vandam@vivazorggroep.nl).

Meer berichten