Zorgboerderij in Heemskerkerduin opent deuren

  Nieuws

HEEMSKERK - Naast zorgverlening op de Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos, willen de boer en boerin van de Geitenboerderij ook dagbesteding gaan verlenen op hun biologische zorgtuin in Heemskerk. Op zaterdagochtend 14 juli Is er gelegenheid om er een kijkje te nemen.
Op Cieweg 1, in het tuinbouwgebied van Heemskerk, is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de bouw van een ruimte om mensen uit de diverse zorgdoelgroepen een dagbesteding aan te kunnen bieden. De bezigheden op de biologische zorgtuin houden onder andere in dat er meegeholpen kan worden in de kas en tuin, waar de groenten, kruiden en fruit voor de Amsterdamse boerderij worden geteeld. Met deelnemers kan een gezonde, biologische maaltijd worden bereid met de vers geoogste groenten uit de tuin.
De ligging van de tuin leent zich uitermate om hier in een ontspannen omgeving, onder deskundige leiding, een gezellige dagbesteding te verkrijgen.
Om geïnteresseerden een idee te geven wat er allemaal mogelijk is op de tuin in het duin, is het op zaterdagochtend 14 juli van 10.00 tot 12.00 uur mogelijk om rondgeleid te worden en de mogelijkheid tot aanmelding te bespreken.

Meer berichten