Gratis sporten in de zomervakantie

  Nieuws
Zoals elke vakantie is er ook nu weer een te gekke sportinstuif in Heemskerk en en Castricum. (foto aangeleverd)
Zoals elke vakantie is er ook nu weer een te gekke sportinstuif in Heemskerk en en Castricum. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Team Sportservice Kennemerland organiseert in de eerste week van de zomervakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Alle activiteiten zijn gratis. Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf digitaal inschrijven op www.teamsportservice.nl/kennemerland.
Zoals elke vakantie is er ook nu weer een te gekke sportinstuif. Op dinsdag 24 juli kun je komen sporten en spelen in sportzaal de Velst in Heemskerk. Je kunt er touwzwaaien, trampolinespringen, voetballen en nog veel meer leuke activiteiten doen. Voor kinderen van groep 1 en 2 is er op 24 juli een speciale kleuterinstuif. Een uur lang springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen onder leiding van de vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland.
In Castricum spelen we op 25 juli met kinderen van groep 1 en 2 en vervolgens van groep 3 t/m 8 het verstopspel 10 tellen in de rimboe. Een zaal vol toestellen waar je je achter en onder kunt verstoppen, super spannend. Wil je liever buiten sporten en houd je van springen, rennen en fysieke uitdaging? Kom dan freerunnen en bootcampen op het speelveld aan de Johannes Poststraat in Heemskerk op 25 juli.
Wil je meedoen? Ga dan snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland om je in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie.

Meer berichten