Gouden Dagen Heemskerk

  Nieuws
Het logo van Gouden Dagen. (foto aangeleverd)
Het logo van Gouden Dagen. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen. Door hun wensen te vervullen zijn ze even weg uit de sleur van alle dag. Ons doel is eenzaamheid onder ouderen te voorkomen.

Gouden Koffie
Op vrijdag 17 augustus staan we met onze Gouden Dagen koffiekar bij het Agnes Plantsoen. Voor die tijd ontvangen omwonenden een uitnodiging om bij ons op de koffie te komen. Deze koffieochtenden is bedoeld om in contact te komen met de ouderen die nog zelfstandig wonen. Gouden Dagen leert graag deze mensen kennen zodat we ze kennis kunnen laten maken met dit geweldige project en ze in contact kunnen brengen met anderen.
Gouden Wensen
Er staan nog een aantal wensen open die we binnenkort hopen te kunnen vervullen. Dit betreft de wens van mevrouw Spruit uit Heemswijk. Zij wil graag in een vrachtauto meerijden. Mevrouw Koens wil een visje eten in IJmuiden met haar vriendin. Vanwege ziek en zeer is deze wens nog steeds niet vervuld. En de heer Groote uit Meerstate wil nog een keer kano varen.
De nieuwe wens van deze week is die van mevrouw Stet uit Sint Agnes. Zij wil graag nog een keer terug naar Groningen, waar zij oorspronkelijk vandaan komt. We gaan een datum afspreken zodat we haar wens kunnen gaan vervullen.
Gouden Cultuur, VIP tafel
Vanwege de vakantietijd worden er geen optredens gegeven in de verzorgingshuizen Sint Agnes, Waterrijck en Westerheem in de maand juli. Op 23 augustus zetten wij onze VIP tafel neer in Waterrijck. Muziek-Alive treedt daar van 14.00 tot 15.45 uur op. Lijkt het u leuk om daarbij aanwezig te zijn dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam. Kunt u niet zelfstandig naar Waterrijck komen, dan zorgen wij ervoor dat u opgehaald en weer thuisgebracht wordt.
Heeft u een wens? Deze kunt u in één van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen. Op alle locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk; Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck, Meerstate en Heemswijk en in Heemskern, staan deze wensbomen.
Wilt u meer informatie over Gouden Dagen, of wilt u donateur worden, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnummer 06-22913188 of via de mail; j.vandam@vivazorggroep.nl. U kunt ook kijken op www.goudendagen.nl.

Meer berichten