Gouden Dagen Heemskerk

  Nieuws
Gouden Dagen Heemskerk
Gouden Dagen Heemskerk (rodi.nl)

Informatie HEEMSKERK - Wat wilt u graag (nog) een keer doen? Waar wilt u graag (nog) een keer naar toe? Wie wilt u graag (nog) een keer ontmoeten? Aan de hand van deze vragen vervult Gouden Dagen de wensen van ouderen met als doel eenzaamheid onder deze doelgroep te voorkomen.
Het team van Gouden Dagen Heemskerk heeft een nieuwe wens uit de wensboom van woonzorgcentrum Westerheem gehaald. Het betreft de wens van de heer Velthuizen. Tot zijn 80e jaar heeft hij altijd motor gereden. Helaas kan hij dat nu niet meer. Toch zou hij graag nog een keer mee willen rijden op een motor met zijspan. Daarom is men nu op zoek naar iemand die een motor met zijspan heeft en een keer met de heer Velthuizen wil gaan rijden. De wens van mevrouw Spruit uit Heemswijk is helaas nog steeds niet vervuld. Gouden Dagen Heemskerk is voor haar op zoek naar een trucker die haar mee wil nemen voor een ritje in de vrachtwagen. Mevrouw Koens gaat binnenkort met haar vriendin een visje eten. Mevrouw Stet uit Sint Agnes gaat op 16 augustus naar Groningen. Haar wens is om daar te gaan winkelen. De heer Groote uit Meerstate wil gaan kanovaren. Aan het vervullen van deze wens moet ook nog worden gewerkt. Tips en suggesties zijn uiteraard van harte welkom.

Gouden Koffie

Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen, met als missie het bestrijden van eenzaamheid. Men zet daarbij in op het bereiken van ouderen die niemand weet te bereiken, met name de groeiende groep zelfstandig wonende ouderen (92 procent). Onder hen, vooral onder de 80-plussers, groeit de eenzaamheid het snelst. Om dit te kunnen bereiken en om ouderen kennis te laten maken met Gouden Dagen, worden elke maand buurtbewoners uitgenodigd om op de koffie te komen. Op vrijdag 17 augustus staat de koffiekar bij het Agnes Plantsoen. De buurtbewoners ontvangen een paar dagen daarvoor een flyer met de uitnodiging. Een andere manier om de zelfstandig wonende ouderen te bereiken is ze uit te nodigen voor het bijwonen van een optreden in één van de woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep. Indien nodig kunnen de mensen worden opgehaald en worden thuisgebracht. Op donderdag 23 augustus treedt in Waterrijck Muziek-Alive op. Ouderen kunnen hierbij aanwezig zijn als speciale gast van Gouden Dagen. Het optreden vindt plaats van 14.00 tot 15.45 uur.

Wensen kunnen in één van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen. Op alle locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk; Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck, Meerstate en Heemswijk en in Heemskern, staan deze wensbomen. Meer weten over Gouden Dagen, aanmelden voor de VIP-tafel of donateur worden? Neem dan contact op met Jolanda van Dam (06 22913188 / j.vandam@vivazorggroep.nl) of kijk op www.goudendagen.nl voor uitgebreide informatie.

Meer berichten